Ons aanbod

Verharding

Opritten, terrassen, wandelpaden in o.a. kasseien, klinkers, keramische tegels, natuursteen, hout, grind... Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Samen met u bespreken we de ideale verharding voor uw tuin.

Gescheiden riolering

Ook voor het scheiden van uw riolering kan u bij ons terecht. Wij steken alles klaar zodat de gemeente alleen nog maar moet afkoppelen en aansluiten. 

Onderhoud

Gras maaien, hagen snoeien, bomen knotten, verwijderen van onkruid, verticuteren van gazon, kleine bomen vellen, etc. Zowel klassiek onderhoud als vormsnoei is ons niet vreemd. We staan op perfectie.

3D tuinontwerp

Om een goed beeld te kunnen schetsen van hoe uw tuin eruit kan komen te zien, kunnen we gedetailleerde 3D tuinontwerpen maken. Uiteraard kunnen we het ontwerp aanpassen, tot het volledig naar wens is. We leveren ieder ontwerp met een lijst met voorgestelde materialen, plantenlijsten en een vrijblijvende offerte voor de realisatie van het project. De ontwerpen zelf zijn volledig gratis, maar pas ter uwer beschikking na de goedkeuring van een offerte.

Beplanting

Een mooie tuin is groen en levendig. Beplanting is dus heel belangrijk in de tuin. Voor elke stijl en voor elke wens is er een beplantingsplan. Wenst u meer advies? Geen enkel probleem! Wij maken graag een gedetailleerde plantenlijst.

Afsluitingen

Wilt u graag wat meer privacy? Of gaat u binnenkort een hondje kopen? Voor elke soort bestaat een ideale tuinafsluiting. Beton, hout of gewoon een simpele tennisgaas? Alles is mogelijk.

Vijvers

Een rustgevende vijver is altijd een aanwinst in de tuin. Heeft u al een vijver, maar had u deze graag laten verwijderen of vernieuwen? Ook dat is geen enkel probleem voor Xander's tuinen.

Verlichting

De gezelligheid in een tuin wordt gemaakt door de verlichting. Zomerse avonden worden langer met de juiste sfeervolle verlichting en winterse dagen worden aangenamer met een goed verlicht pad naar de voordeur. 

Gazon

Het aanpakken van uw gazon kan op verschillende manieren: aanleg van grasmatten, gras zaaien of het plaatsen van kunstgras.  

Grondwerken

Ook voor kleine grondwerken en het nivelleren van de tuin kan u bij ons terecht.

Tuin- en poolhouse

Had u graag een poolhouse gehad of een praktisch tuinhuis? Ook dit plaatsen wij met alle plezier. 

Totaalprojecten

Totaalprojecten met of zonder niveauverschillen zijn ons niet vreemd. Neem snel vrijblijvend contact op!

Levering aan huis

Leveren van plantgoed, schors, stabilisé, grind, goede teelaarde,... kan perfect aan huis! Ook hiervoor kan u vrijblijvend prijsvragen.

Trustpilot