OVER ONS

Ontwerpen

Inspiratie

Samen met jou, ontwerpen wij jouw droomtuin. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakkundig personeel en professionele software tekenen wij jouw droomtuin uit. Jij kiest de kleuren, de gewenste stijl en de materialen. Wij doen de rest. Geen inspiratie? Ook dat is geen probleem! Door onze jarenlange ervaring tekenen wij graag iets uit voor u, dat bij uw huis en smaak past.

Aanleg

Uitvoering

Onze expert tuinaanleggers voeren nauwgezet en op tijd de gemaakte afspraken uit. Wilt u tijdens de uitvoering nog wat extra's of iets aanpassen? Geen enkel probleem! Flexibiliteit is ons niet vreemd. 

Plannen

Praktisch

Vanaf dag één werken wij samen met jou en onze topleveranciers om jouw prachtige tuin op tijd klaar te hebben. Wij houden jou op de hoogte van elke stap in het proces. 

Ook voor advies kan u bij ons terecht.

Onderhoud

Jij geniet, wij zorgen

Drukke job? Fulltime taxiservice voor de kinderen? Geen groene vingers? Laat het onderhoud van jouw tuin aan ons over. Wij brengen u telkens op de hoogte wanneer het weer tijd is voor de snoeibeurten. Zo bent u zeker dat alles elk jaar terug mooi in bloei staat. 

Xander Van Leemputten

Zaakvoerder

"Een eigen stukje paradijs creëren voor anderen, is mijn geluk."

Trustpilot